Alting har en ende

Efter 21 år i TGF, takkede jeg nej til genvalg ved generalforsamling 30. okt.
Jeg kom ind i bestyrelsen ved en ekstraordinær generalforsamling 26. nov. 1997. Det var kort før foreningens 100- års jubilæum, som blev fejret 4-5-6. juni 1998. Det var et fantastisk jubilæum med mange aktiviteter. Der var dyrskue, tambourkorps, fodboldturnering, spillemandsmusik og folkedans. Der var gadefodbold og ”Den store kamp” Tybjerg mix mod Stjerneholdet. Der var reception fredag, aftenfest lørdag med pattegris, dans, musik og festfyrværkeri.
Da jeg startede i TGF var Lis Martinsen formand. Senere blev det Kim Bo Sørensen, Erik Elingaard, Anders Mikkelsen, Anja Seedorf og Susanne Feldthusen, -som stadig har posten.
Det har været en berigende oplevelse at deltage i bestyrelsen i TGF. Min interesse har hele tiden været gymnastikken som jeg fik ansvaret for fra starten. Den trængte til fokus efter en nedgangsperiode inden jeg startede. Vi fik den gradvist bygget op fra 1 hold til 7-8 hold.
Det har bestemt også været en fornøjelse at deltage som træner gennem flere år, og have haft hele familien med indover. Min mand Bent havde børnespringhold flere år. Der blev trænet hårdt hele sæsonen og hygget igennem til deres årlige træningsweekend med overnatning. Vores tre børn Trine, Jane og Kalle har selvfølgelig gået til gymnastik i foreningen, og senere selv lært fra sig på flere hold.
Nu var det på høje tid at give stafetten videre. Vi er flyttet fra Tybjerg for 3½ år siden, vores store børn er enten flyttet for langt væk ift at være trænere i Tybjerg, eller har fundet større foreninger. Desværre har der de seneste år været stor tilbagegang med gymnastikken i Tybjerg igen. Det er rigtig ærgerligt. Gymnastik er en fantastisk sport.
Jeg ønsker held og lykke til Tybjerg gymnastikforening. Jeg håber nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer må få gode timer, gode ideer og god opbakning af lokalsamfundet.
Lis Nielsen 😊